Om oss

Lär känna oss lite bättre

Vårt motto

“Yoga för alla”

Vi önskar dig varmt välkommen till Ashtanga Yoga Uppsala och hoppas att du ska trivas hos oss! Det spelar ingen roll om du är stel och otränad eller smidig och i toppform när du kommer första gången – vi anpassar yogan efter dina förutsättningar.

Vårt motto är att yoga ska vara för alla. Oavsett ålder, bakgrund eller kroppstyp. Vi lägger stort fokus på linjering och att hitta rätt i positionerna. Allt för att undvika felbelastning och skador. Särskilt Ashtanga yoga kan verka vara en ganska utmanande yogaform. Men vi kan modifiera det mesta vid behov.

Vi ser fram emot att få följa och supporta dig på din yogaresa 🙂

 

Feedback

Våra yogisar berättar

– SE ALLA RECENSIONER

Vårt team

Erfarenhet & kompetens

Vi är ett dedikerat lärar-team, med många års erfarenhet av yoga och att arbeta med människor. Vi ägnar åtskilliga timmar varje vecka på vår egen yogamatta. Och ser till att kontinuerligt vidareutbilda oss. Hos Ashtanga Yoga Uppsala är du i trygga händer: Våra yogalärare har tillsammans nära 100 års yogavana!

 

Anne-Lie yogalärare Ashtanga Yoga Uppsala Julie yogalärare Ashtanga Yoga Uppsala Anna yogalärare Ashtanga Yoga Uppsala tjej som ler Rut Maskot Ashtanga Yoga Uppsala

Vår shala

centrala Uppsala • nära domkyrkan
tyst och lugnt • högst upp i huset
26 fönster • utsikt över takåsarna

Shala är sanskrit för ”hem” eller ”boning”. En yoga-shala är en ”plats för yoga” – en samlingspunkt där yoga-utövare kan förkovra sig, dela med sig, uppleva och växa.

För oss är det viktigt med en stillsam och avstressande miljö, där man kan få en paus från vardagen och hämta ny energi. Med vår shala har vi försökt skapa en personlig och rofylld plats – vi hoppas att du ska känna dig hemma hos Ashtanga Yoga Uppsala!