fbpx

Hatha

Aktuellt-WEBB
hatha yoga yogaklass hos ashtanga yoga uppsala

Yoga på medelnivå

På de flesta av våra hathayoga-klasser och -kurser gör vi klassiska, statiska yogaställningar som passar alla nivåer. Ibland med inslag av andningsövningar och/eller en lång guidad djupavspänning. Vissa av övningarna kan vara lite ansträngande – men inte svåra.

Hatha yoga nidra

kursen hatha yoga nidra jobbar vi mjukt och långsamt men ändå lite dynamiskt. Vi använder oss av s.k. props, dvs block, bälten och filtar, för att hitta rätt i och anpassa de olika yogapositionerna. Du får träna upp andning, bålstabilitet, rörlighet och balans i framför allt olika stående positioner. Varje klass avslutas med yoga nidra, dvs en lång guidad djupavspänning.

YogaCore

YogaCore är en drop in-klass där vi arbetar vi med att stärka upp bålpartiet med hjälp av långsamma och kontrollerade yoga-övningar. En stark bål ger dig bättre hållning, balans och stabilitet och förebygger skador, särskilt i ländryggen.

Chair yoga

Dynamisk Iyengar-inspirerad yoga med stol. Den särskilt utformade yogastolen hjälper oss att få en bättre förståelse för och komma djupare in i de olika yogaställningarna, inte minst bakåtböjningar och ryggradsvridningar. En drop in-klass som passar alla nivåer, även erfarna yogisar.

YogaLates

En kombination av Pilates och yoga. Långsamma rörelser med fokus på att stärka upp bålen – en lugn drop in-klass för alla. 

Hatha Flow

På våra Hatha Flow yogaklasser kombinerar vi mer dynamiska sekvenser med stillhet och passiv stretch. En drop in-klass som passar bäst för dig med någon form av yogavana – men alla är välkomna.

  • Avstressande & stärkande yoga för alla
  • Bålstabilitet, balans, rörlighet
  • Medveten närvaro

Är du ny hos oss och osäker på vad du ska välja?