fbpx

Schema & Priser

Schema-PriserWEBB
yogaklass schema & priser

Vi har öppet enligt schema, varmt välkommen till oss om du känner dig symptomfri och fullt frisk. Alla klasser sker på plats i shalan. Vi streamar samtidigt de flesta av dem live via Zoom. Online-yoga ingår i alla våra medlemskap.

För din trygghet: Vi har kunnat ha öppet genom hela pandemin men har anpassat oss vartefter enligt FHM's rekommendationer, bl a genom att minska ner på antalet platser.

Medlemskap & Priser

Hos Ashtanga Yoga Uppsala kan du välja mellan att yoga flera gånger i veckan eller bara någon gång ibland. Om du vill yoga ofta och regelbundet är årskort & halvårskort våra mest prisvärda alternativ. Vi har också terminskort, klippkort, månadskort och PT-yoga. För enkelhetens skull kallar vi allt för "medlemskap".

Online-yoga ingår i alla våra medlemskap - välj själv om du vill delta på plats i shalan eller online när du bokar.

Du som är student/pensionär har 10% rabatt på terminskort, klippkort & månadskort - maila oss intyg i samband med köp. Läs mer under köpvillkor.

Se yogakurser för priser på våra kurser, workshops och temaklasser.

Drop in-schema

Köp något av våra medlemskap, så kan du delta på allt på drop in-schemat. Du väljer själv om du vill boka in dig på plats i shalan eller online.

För online-yoga: Ladda ner Zoom-appen, så får du en länk strax innan klass.

För klassbeskrivning, klicka på respektive klass.

Du kan köpa enstaka drop in-klasser direkt i schemat, om du bara vill testa en gång eller är här på besök.

 
PDF Schema höst del 1
PDF Schema höst del 2

Jul- & vårschema kommer i november 🙂

Du kan gå en yogakurs istället för att gå på drop in-schemat - vi har kurser i ashtanga, hatha, yin, gravid och mamma-baby

Läs mer om våra yogaformer
OM VÅR YOGA
ashtanga yoga sun salutation

Är du ny hos oss?