fbpx

Aktuellt

Aktuellt-WEBB
yoga teachers

Terminsstart ht21

29 augusti, 2021 / /

Hurra, nu startar höstterminen med nytt schema, öppet alla dagar i veckan och nya kursstarter i ashtangayoga, hathayoga och yinyoga! Vi känner oss supertaggade och hoppas att vi får träffa fler av er på plats i shalan igen 🙂

Nyheter på schemat

Nytt på höstschemat är bland annat att pranayama onsdag morgon är tillbaka, precis som sen morgon-Mysore direkt efter. Vi kommer också att ha lunch-Mysore på fredagar. Det blir två hatha yoga nidra i veckan, både torsdagar och söndagar. Och äntligen en Ashtanga steg 3– kurs igen, del 2 av terminen.

Fler platser

Nu med lättade restriktioner kan vi ta in några fler på varje klass igen. Vi har ökat på antalet platser en aning på framför allt morgon-Mysore. Och vi har tagit bort gruppindelningen: Vi räknar med att ni kommer och går på olika tider ändå så det behövs inte, det ger sig självt.

Nya bokningsregler

Med fler platser på varje klass kan vi ha lite friare bokningsregler: Från nu kan du boka 2 veckor framåt och ha 4 bokningar igång samtidigt. Men det finns gott om plats på det mesta, så det är ingen hets med att boka upp sig långt i förväg.

Prova på mm

Höstens nya medlemskap är halvårskort månadsbetalning, terminskort halv för del 1 av terminen och prova på 3 klasser för 100:-. Du hittar alla medlemskap samlade under medlemskap & priser.

Petri & fler workshops

Efter att ha skjutits upp två gånger på grund av pandemin kommer Petri Räisänen äntligen till Uppsala 30.9-3.10, som vi har längtat! Det finns fortfarande platser kvar på Led Primary och Mysore. En bugg gjorde att det såg ut som att de var fullbokade, men det ska fungera nu. Vi har velat avvakta lite, men vi nu planerar vi in fler temaklasser och workshops senare i höst, mer info kommer, surprise 😉

Praktiskt

Det kommer också att hända en del praktiska saker under hösten. Bland annat så kommer vi att uppgradera live-streamingen med smidigare utrustning och högre kvalitet. Mer info kommer inom kort. Varmt välkomna alla, vi ses på mattan!