Ashtanga 1
intro HELG

Yogakurser-WEBB
ashtangayoga intro helg
YOGAKURS

Börja ditt nya liv – börja med yoga

Vår intro-helg är en yogakurs i ashtangayoga á 3 kurstillfällen som löper över en helg. En intro ger dig en bra bild av vad ashtangayoga är, och är det bästa sättet att börja på!

Här får du lära dig ashtangayogans grunder, dvs dynamisk yoga där vi jobbar med medveten närvaro och balansen mellan styrka och rörlighet. Vi kommer bl a att gå igenom  solhälsningen, några stående och ett par sittande ställningar.

Intro-kursen passar totala nybörjare, ingen erfarenhet behövs. Intro helgkurs är också för dig som kommit av dig och vill repetera grunderna, eller dig som utövat andra yogaformer men inte Ashtanga.

Passar inte helg-datumen finns intro-kursen även som veckokurs.

Fortsätt efteråt

Efter en intro passar det oftast att fortsätta på veckokursen Ashtanga steg 2. Vill du yoga mer än en gång/vecka kan du köpa terminskort eller årskort istället för kursen. Steg 2-kursen ingår i våra medlemskap och då kan du samtidigt kombinera med andra klasser.

Online-yoga ingår

Alla kurser sker på plats i shalan, men vi streamar dem samtidigt live. Går du en intro är du automatiskt inbokad till alla kurstillfällen på plats – men vi skickar ut zoom-länkar så du kan delta online istället om du behöver.

Ashtanga intro helg | Utbud höst 21

15-17 oktober

När: Fredag: 17:45-19:15, lördag+söndag 12-13:30
Datum: 15-17 oktober
Kurstillfällen: 3
Pris: 750:-Fullbokad


19-21 november

När: Fredag: 17:45-19:15, lördag 15:30-17, söndag 11-12:30
Datum: 19-21 november
Kurstillfällen: 3
Pris: 750:-BOKA
ashtangayoga i uppsala

"Yoga is a path to undo the root of all types of misery through the direct experience of deep, clear, open awareness"

- Richard Freeman