fbpx

Aktuellt

Aktuellt-WEBB
candlelight

God fortsättning + FYI

4 januari, 2022 / , , /

God fortsättning alla! Vi ser fram emot ännu ett yoga-år tillsammans med er, så extra fint att ha vår lilla yoga community när det stormar.

Nu är vi på väg in i en ny pandemi-våg och därmed också nya restriktioner. Det innebär att vi dragit ner på antalet platser igen på klasserna. Vi har också modifierat schemat en aning pga få anmälda. I övrigt gäller samma som hittills, inte minst stanna hemma om du känner av minsta symtom – läs mer under covid 19-info. Vi är så tacksamma och glada över att vi kunnat ha öppet genom hela pandemin, att alla lärare hållit sig friska och att vi inte haft någon klustersmitta eller liknande – och det vill vi gärna fortsätta med.

Du kan förstås zooma istället för att komma till shalan, vi livesänder som vanligt allt utom Mysore. Förutom inköp av ”proffs-kamera” i höstas har vi nu också uppgraderat med nya hörlurar och snabbare internet, för en bättre upplevelse för er hemma-yogisar.

Vi hade hoppats att det skulle vara över vid det här laget. Men nu är vi snart inne på det tredje(!) pandemiåret. Vem hade kunnat tro det i mars 2020?  Och det är förstås riktigt tufft läge nu. Vi kämpar såklart på, håller i och håller ut, men håller verkligen tummarna för att det här är sista vändan och att vi kan återgå till en mer normal tillvaro snart.

Varmaste tack till er som fortsätter supporta oss! Härligt också att några av er som tog paus där ett tag nu kommit tillbaka igen. Vi ser också fram emot att få träffa ett nytt gäng yogisar denna vår.

Ta hand om er, vi ses på mattan – i shalan eller online 🙂