fbpx

Yoga retreat
23-26 mar

Yogakurser-WEBB
yoga retreat
YOGAKURS

Häng med på retreat

Äntligen dags för ett yogaretreat igen: Den 23-26 mars 2023 åker vi till en underbar dalagård utanför Mora. Golvvärme och öppen spis i shalan, say no more…

Här får du möjlighet att stanna upp, gå inåt och ta hand om dig själv i en rofylld och vacker miljö med närhet till naturen.

Det blir Mysore varje morgon, utöver det rörelsemeditation, chanting, pranayama, yin och yoga nidra. Vedeldad bastu med en bäck för kallbad i anslutning, badtunna, tid för eftertanke och vila, skogspromenader och vällagad plantbaserad ekologisk och glutenfri mat i goda vänners lag. 

Huvudlärare är Anne-Lie Boman, med bl.a. över 20 års erfarenhet av att undervisa i Ashtanga Yoga Mysore Style. Flera av de andra ”AYU-fröknarna” är också med på retreatet. Bästa Cecilia Olsson @lilalotus lagar maten.

Lite fler bilder finns att se på Instagram.

Yoga-retreat i Dalarna

Del i dubbelrum all inclusive 5900:-

Datum: 23-26 mars

Tid: Torsdag eftermiddag – söndag eftermiddag (exakta tider kommer inom kort)

Pris: 5900:-

I priset ingår allt: Logi 3 nätter i delat dubbelrum med egen dusch/wc (inkl. lakan, handduk & städning), alla måltider (ayurvedisk, vegan & glutenfri), bastu/badtunna och yoga/klasser (ca 5h/dag).

Resan till och från retreatet ingår inte. Du kan ta tåget till Mora, därifrån kommer vi att samordna upphämtning till gården. Vi kommer också att se hur vi kan samåka med bil.

Enkelrum kostar 1500:- extra för hela helgen, dvs totalt 7400:-. Hör av dig till oss om du vill boka enkelrum, så fixar vi det.

Finns ett 3-bäddrum och en dubblett dvs 2 dubbelrum som sitter ihop – säg till om ni vill paxa något av dem.

Pst: Meddela om du vill dela rum med någon särskild.BOKA
ashtangayoga i uppsala

"Yoga is a path to undo the root of all types of misery through the direct experience of deep, clear, open awareness"

- Richard Freeman