fbpx

Karin BJ

Yogakurser-WEBB
karin bjorkegren jones
YOGAKURS
Karin besökte oss 20 nov 2021 & vi återkommer längre fram med nya datum för 2022 🙂

.

Boosta din hälsa!

Efter att vi fått skjuta fram det ett par vändor pga pandemin är det äntligen dags att hälsa Karin Björkegren Jones välkommen till oss i Uppsala 🙂

Lördag den 20 november

kommer hon att hålla två workshops hos oss:

10:15-12:15 Lymf- och sköldkörtelworkshop

Boosta lymfsystemet och sköldkörteln med yoga, andning, egenvård och andra redskap. Idag lider många av sköldkörtelproblem, en halv miljon svenskar är diagnostiserade med någon form av sköldkörtelproblematik. Värk och svullnad i armar, ben, händer och fingrar, svårigheter att gå ner i vikt, celluliter och sömnproblem kan vara tecken på trög lymfflöde. För att uppnå full hälsa krävs det att vi har en sköldkörtel i balans och ett lymfsystem som inte är trögt. Under den här workshopen fokuserar vi på dessa viktiga områden för att skapa hälsa och välmående.

Pris: 700:-

Inklusive boken Omstart – värde 200:-, Karin signerar den om du vill

13:15-15:15 Knipworkshop

Lär känna ditt underliv! Genom att träna upp din bäckenbotten kan du både slippa och motverka inkontinens, foglossning, framfall och hemorrojder. Knipträning är inte bara något för de som fött barn utan alla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäckenbotten. På köpet får du en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv. Att lära sig knipträning och sedan fortsätta med den hela livet kommer att ge dig fler hälsofördelar än du kanske trott.

Pris: 700:-

Inklusive Nya Knip-boken – värde 200:-, Karin signerar den om du vill

Om:

Karin Björkegren Jones är journalisten som blev yogalärare och författare. Karins nyfikenhet och lust att lära sig mer har gjort att hon också utbildat sig till lymfmassör, botanisk aromapedagog och ekologisk hudvårdsterapeut. Dessutom har Karin avverkat första steget på utbildningen till självläkningsterapeut, en kombinationsutbildning i medicinsk yoga, näring, kost och livsstil. Hälsa är Karins stora intresse och det ämne som hon också skrivit flera böcker om.

Karin Björkegren Jones WS

Lymf- och sköldkörtelworkshop

När : Lördag 20 november

Tid: 10:15-12:15

Pris: 700:- (inklusive boken Omstart värde 200:-)BOKA
Knipworkshop

När : Lördag 20 november

Tid: 13:15-15:15

Pris: 700:- (inklusive Nya Knip-boken värde 200:-)BOKA
ashtangayoga i uppsala

"Yoga is a path to undo the root of all types of misery through the direct experience of deep, clear, open awareness"

- Richard Freeman