fbpx

Mysore-intensiv 23-29 aug

Yogakurser-WEBB
Yoga varje morgon i augusti
YOGAKURS

Fördjupa din yoga

Vi inleder hösten med en Mysore-vecka i kombination med några fördjupningsklasser med inriktning på de fysiska aspekterna av yoga, dvs yoga-asana. 

Ett tillfälle att komma igång med yogan efter semestern, hitta regelbundenhet, uppleva effekterna av att ha yogan som daglig rutin och få verktyg som du sen kan jobba vidare med under hösten.

Lärare under intensiven är Anne-Lie Boman, ägare och huvudlärare på Ashtanga Yoga Uppsala, som undervisat i Ashtanga yoga Mysore style sedan 2001. Övriga lärare turas om att assistera.

Schema:

Onsdag 23.8
17:15-19 Intro + Asana Lab

Torsdag + fredag 24-25.8
6-8 Mysore

Lördag + söndag 26-27.8
8-10 Mysore
11-12:45 Asana Lab

Måndag + tisdag 29-29.8
6-8 Mysore

Pris:

Årskort/terminskort: 1100:-
Liten morot: 100:- extra för varje missad klass (debiteras i efterhand) 😉

Övriga: 1800:-

Orkar jag?

Men hur i friden ska jag orka yoga varje dag kanske du som inte är van tänker? Well, tricket är att inte gå ut för hårt i början och att anpassa efter dagsform. Det går bra att bara göra yin eller lite andningsövningar om kroppen protesterar någon dag. Ibland kan 20 minuter räcka. Utmaningen ligger inte i att slita livet ur sig, utan i att stiga upp, komma till shalan och att ”hitta lagom”. 

Platsar jag?

Du måste inte ha erfarenhet av Mysore style för att kunna delta på intensiven, men du behöver ha gått minst en introhelg för att det ska fungera. Du kommer in i det och lär dig ordningen på serien på nolltid när du yogar varje dag 🙂

 

Snart bokningsbar – vi måste lägga upp den i Wondr först.

 

ashtangayoga i uppsala

"Yoga is a path to undo the root of all types of misery through the direct experience of deep, clear, open awareness"

- Richard Freeman